Në fillim e nënçmuan, e pastaj la me gojë hapur gjithë audiencën

Sahin Kendirci ka kënduar “Yetenek Sizsiniz” dhe sapo ka filluar, anëtarët e jurisë kanë nxituar për ta kthyer karrigen, ndërsa në fund janë penduar me atë cfarë kanë bërë më herët

 

Sahin Kendirci ka zgjedhur të shkojë me njërin nga anëtarët ndërsa premtojë të shkojë larg në këtë garë.

Ato momente kur e nënçmuan ishin te renda për konkurrentin pasi qe ai u ndje i zhgënjyer, por ai çfarë beri i la me gojëhapur.

Shiko videon më poshtë: