Në momente si këto duhet të ndaloni së bëri seks !

Pasi ke dalë në takime për një kohë të gjatë, do hedhësh edhe hapat e tjerë. Dhe sado romantik të jesh, është e pamundur të mos jesh përballur me disa nga momente të sikletshme. Mund t`i kesh nxitur ti ose partneri, me apo pa dashje, por ndodhin, sado që ju përpiqeni t’i parandaloni.

Momenti kur juve jeni duke shijuar marrëdhënien, por duhet të ndaloni se vini re që po ju shikon qeni.

Është edhe ai momenti kur ndalon dhe shkon të mbledhësh rrobat nga dyshemeja se mos të rrudhen, në vend që të sjtriheni përqafuar sërish në shtrat.

Po kur nisni të komentoni të brendshmet e njëri-tjetrit në një mënyrë aspak sensuale?

Një moment tjetër është se duhet të ndaloni së bëri seks kur dëgjoni këmbët e familjarëve.

Një moment tjetë i sikletshëm por që nuk mund të ndaloni ka qenë kur kryet për herë të parë marrëdhënie në mëngjes, pa larë dhëmbët.