Në rrugën për tek banja e Tetovës, gjendet i sht.rirë një person i përg.jakur

Sot (15-maj) rreth orës 06 e 30 minuta në Sektorin për punë të brendëshme Tetovë një qytetarë ka denoncuar se për gjatë rrugës për tek ,,Banja e Tetovës,, në afërsi të një objekti hotelerik gjendet i sht.rirë një person i përgj.akur i gjinisë mashkullore.

Personi është identifikuar dhe bëhet fjalë për 25-vjeçarin S.M. nga Tetova i cili për shkak të seriozitetit të lën.dimeve si rast urgjent është dërguar në Kompleks klinikat ,,Nënë Tereza,, në Shkup.
Është kryer inspektimi komplet dhe punohet në zbardhjen e rastit.