Në Shtëpinë e Bardhë shfaqet një hartë ku Shqipëria dhe Kosova janë të bashkuara!?

Këshilltari për Siguri Kombëtare i SHBA-së, John Bolton gjatë një koference për shtyp në Shtëpinë e Bardh në muajin janar ka paraqitur një hartë ku veçohet me ngjyrë blu Shqipëria dhe Kosova, si të bashkuara.

Nuk është ende e qartë pse Kosova dhe Shqipëria janë të bashkuara në hartën e paraqitur në Shtëpinë e Bardhë, në Washington.

Ndoshta në një të ardhme Amerika, ka në plan bashkimin e Kosovës me Shqipërinë ose është bërë ndonjë gabim.