Në të njejtën ditë kur u do*gj Katedralja Notre Dame, para shumë vitesh ndodhi dhe një tra*gjedi tjetër! (FOTO)

Në të njejtën ditë kur u shkru*mbua Katedralja me e famshme ne bote Notre Dame e Parisit. Ne po te njejten date eshte mby*tur gjigandi Titanic me 1912 fryme njerezish brenda qe perfunduan ne ujerat e akullta te Atlantikut dhe ne te njejten dite me mby*tjen e Titanic është vr*are ish Presidenti Amerikan Abraham Lincoln. Hajde e beso tek rastesite po deshe. Tra*gjedi e vertete per kulturen Europiane!