Në web-faqen oficiale ende figuron Ivanovi president i shtetit

Ish-Presidenti i Maqedonisë së Veriut Gjorge Ivanov, pasi dje bëri pranim-dorëzimin e funksionit president i shtetit drejt kryetarit të ri Stevo Pendarovskit i cili fitoi në zgjedhjet e fundit presidenciale.

Megjithatë ish-presidenti që dje u pensionua akoma figuron si president i shtetit në web faqen oficiale. www.pretsedatel.mk.

Megjithëse kabineti i kryetarit të ri të shtetit të Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski që dje ka filluar të shpërndajë njoftimet deri tek mediumet për aktivitetet e djeshme dhe ato të ardhshme të tija sigurisht bëhet fjalë për ndonjë lëshim teknik dhe kanë harruar që të përditësojnë web-faqen oficiale.