Nëna mbyll vajzat në makinë për 18 orë duke iu shkaktuar vdekjen

Horror në Teksas, ku një nënë u dënua me 40 vjet burg për braktisjen e dy vajzave të saj duke i mbyllur në një makinë gjithë natën dhe një pjesë të mëngjesit,  në temperaturë rreth 40 gradë, ndërsa ajo argëtohej me miqtë.

Vajzat, të dërguara në spital në kushte të dëshpëruara, vdiqën pak pas çastesh.

Sipas policisë, nëna i kishte lënë me dashje në makinë.

Brynn, një vjeç, dhe Addyson, 2 vjeç, mbetën në makinë për 15 deri 18 orë, ndërsa temperatura në brendesi të makinës ishin 40 gradë.