Ngjarja tragjika: Fëmiu vdes brenda veturës në temperatura të larta

Një vajzë dy vjeçare ka vdekur si pasojë e temperaturës së lartë brenda në veturë derisa nëna e saj ishte në gjumin e mesditës.

Ngjarja tragjike ka ndodhur në San Diego, Kaliforni ku një nënë kishte rënë në gjumin e mesditës dhe kishte thirr policinë për të lajmëruar zhdukjen e vajzës së saj, shkruan The Sun, transmeton Indeksonline.