NIKOLLA GRUEVSKI KËRCËNON TALAT XHAFERRIN INCIDENTI EVITOHET NGA SIGURIMI

Deputetët e VMRO-së bllokojnë Xhaferin, nuk lejojnë votimin Ligjit për gjuhët

Në Kuvendin e Maqedonisë është tensionuar situata. Ish kryeministri Nikolla Gruevski së bashku me deputetët tjerë bllokuan foltoren dhe nuk lejuan që Talat Xhaferi ta lexohet pika e rendit për Ligjin për gjuhët. Më pas u dha pauzë prej 15 minutave, raporton SHENJA.