Një furgon go.det avionin e Merkelit në aeroport

Një furgon ka go.ditur avionin e kancelares Angela Merkel.

Një grua derisa po drejtonte një furgon në aeroport ka harruar të shtyp frenin e furgonit i cili në shpejtësi të ulët ka go.ditur avionin e kancelares gjermane Angela Merkel.

Avioni i kancelares gjermane Merkel gjendej në aeroportin e Dortmundit i cili para se të fluturoj rastësisht ka ndaluar një grua dhe ka dalur nga makina për të fotografuar avionin e kancelares gjermane.

Gruaja e emocionuar ka harruar të tërheq frenin e furgonit së saj ku më pastaj furgoni ka filluar të lëvizë vet në drejtim të avionit i cili më pastaj e kishte goditur atë.

Gruaja e lartpërmendur ishte punonjëse e aeroportit dhe po drejtonte furgonin e punës.

Kancelarja gjermane Angela Merkel mbrëmë është kthyer me helikopter në Berlin pasi që avioni ishte dë.mtuar.