Një mami seksi me të dashurin 18-vjeçar… (FOTO)

Blac Chyna, 30 vjeç, vesh mini fustan të vogël, ndërsa ajo vendos një front të bashkuar me YBN Almighty Jay, 18 vjeç, dy javë pasi ata rifilluan romancën e tyre

Ajo zbuloi se kishte kryer marrëdhënie seksuale me boksierin profesionist, 19-vjeçarin Devin Haney për dy muaj në fillim të vitit, pavarësisht se të dashur zyrtar kishte 18-vjeçarin YBN Almighty Jay.

Ky rrëfim e çoi çiftin e pazakontë drejt ndarjes, por Blac Chyna dhe YBN Almighty Jay, kanë pushtuar rrjetet sociale me fotot e tyre të fundit, ku duken se kanë forcuar romancën që i mban lidhur prej kohësh.

Ish kunata 30-vjeçare e motrave Kardashian ka postuar tre foto ku shihet përkah “baby boy” të saj, i cili është 12 vite më i vogël dhe mban veshur një minifund trengjyrësh që ja nxjerr në pah asetet shpërthyese.

Blac Chyna, 30 vjeç, vesh mini fustan të vogël, ndërsa ajo vendos një front të bashkuar me YBN Almighty Jay, 18 vjeç, dy javë pasi ata rifilluan romancën e tyre

Ajo zbuloi se kishte kryer marrëdhënie seksuale me boksierin profesionist, 19-vjeçarin Devin Haney për dy muaj në fillim të vitit, pavarësisht se të dashur zyrtar kishte 18-vjeçarin YBN Almighty Jay.

Ky rrëfim e çoi çiftin e pazakontë drejt ndarjes, por Blac Chyna dhe YBN Almighty Jay, kanë pushtuar rrjetet sociale me fotot e tyre të fundit, ku duken se kanë forcuar romancën që i mban lidhur prej kohësh.

Ish kunata 30-vjeçare e motrave Kardashian ka postuar tre foto ku shihet përkah “baby boy” të saj, i cili është 12 vite më i vogël dhe mban veshur një minifund trengjyrësh që ja nxjerr në pah asetet shpërthyese.

Loading...