Një prej pesë vi.ktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij (Foto)

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në ak sidentin e tme.rrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në ak.sidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur jetën pesë persona.

Tre prej tyre kanë humbur jetën në vendngjarje ndërsa dy personat tjerë kanë humbur jetën në klinikat e Shkupit. Fqinjët e tyre thonë se në mesin e vi.ktimave është edhe një shqiptar. Sipas tyre bëhet fjalë për Iler Ajvazin 40 vjeçar nga Draçeva. Ai gjatë kohë ka qenë në mërgim kurse është kthyer në Shkup vitin e kaluar. Va.rrimi i tij është bë gjatë ditës së sotme.

Në mesin e vik.timave është edhe polici i pensionuar Spase Kërstevski si dhe ish polici Jovançe Llazarevski-Shilo Elena Todorvska 37 vjeçare nga Makedonski Brodi dhe një vajzë 16 vjeçare identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur.

Prokuroria ka njoftuar se vetura në të cilën kanë qenë v.iktimat ka lëvizur në drejtim të kundërt para se të përplaset me kamionetën. Trupat e vi.ktimave janë dërguar për obduksion kurse në vendin e ngjarjes ende vërehen gjurmët e gja.kut dhe dritareve të thy.era të veturës.