Një qytetar pagëzon vajzën me emrin ‘Vetëvendosje’

Një qytetar i quajtur Bedri Poposhi si duket ka afërsi shumë të madhe me partinë politike në Kosovë, ‘Vetëvendosjen’.

Madje ai vajzën e posa lindur e ka pagëzuar me emrin ‘Vetëvendosje’.

Poposhi jeton dhe vepron në Belgjikë.

Loading...