Nuhiu:do të jetë afër qytetarëve për interesin e tyre dhe të shtetit

“Sot hapem Departamentin pol*icor ne Shuto Orizare!

Ministria e brendshme do te jete afer qytetareve per interesin e tyre dhe te shtetit! – shprehet zv. Ministri i MPB-së Agim Nuhiu

Sot hapem Departamentin policor ne Shuto Orizare!Ministria e brendshme do te jete afer qytetareve per interesin e tyre dhe te shtetit!

Publiée par Agim Nuhiu sur Vendredi 21 juin 2019