Nuk do ta besoni por Kader dhe Murat janë të dashuruar në jetën reale (FOTO)

Janë dy nga aktorët e serialit tuaj të preferuar “Beni Affet”, Kader dhe Murat, të cilët kanë role pozitive në këtë serial.

Në serial ata të dy janë me tjetër kë të dashuruar, por në jetën reale po e shijojnë si është më së miri romancën e tyre.

Kader duket shumë e lumtur krahë Muratit, ashtu sikurse edhe ai krahë saj.

Çifti më i ri i serialit “Beni Affet”, këtë kohë po e shijojnë bukur mirë lidhjen e tyre, e ata duket se i lidhi kaq shumë një projekt i ri në të cilin janë duke punuar bashkë.

E ne i shkëputëm vetëm disa foto ku ata shihen bashkë që t’i shihni edhe ju se sa bukur duken.

Loading…