Nuk do ta njihni: Kjo ishte Engjëllusha para operacione plastike

Tashmë jemi mësuar që pranë Shyhrete Behlulit, gjithmonë ta shohim edhe vajzën e saj Engjëllushën. Engji në të gjitha paraqitjet e saj duket shumë e bukur dhe tëherqëse, por nuk mund të themi kështu edhe para operacione plastike.

Si shumica e VIP-ve shqiptarë edhe Engjit, vajzës së këngëtares sonë të dashur Shyhretes, si duket nuk i ka pëlqyer vetja dhe ka vendosur të ndryshojë me operacione plastike.

Më poshtë ju sjellim një fotografi se si ishte para tyre dhe si duket tani.