Nuk kanë kaluar shumë ditë dhe Disney sjell filmin e animuar për bebushin mbretëror

Vetëm 8 ditë pas lindjes kompania gjigande e filmit ‘Disney’ ka bërë pjesë dhe bebushin mbretëror.

Në imazhin e publikuar arushi Pooh drejtohet me një libër në dorë drejt kështjellës Windsor.

Libri është një dhuratë nga arushi për Meghan dhe Harry-n.

Në momentit kur ata nisin të shfletojnë librin në ekran del edhe krevati i vogëlushit Archie i cili mban të gdhendur emrin e tij siç mund ta shihni më poshtë.