Nuk ndalet Halil Kastrati, dhuron 7 shtepi e një banesë në një ditë

7 shtepi e nje banese veç sot

Histori te ndryshme e vua.jtje te medha megjithate nga sot vua.jtja e tyre zbehet dhe historia ndryshon sepse po behen me strehim te ri

Me Vushtrrin e kishim ba merrveshjen per ndertimin e 25 shtepive per familjet nevojtare Sot perfundoj nisja e ketyre 25 shtepive ne komunen e Vushtrris Jetima Veteran Invalid e familje me anetare te semur
Keto ishin familjet qe ju nis ndertimi i shtepive te reja

Diten e mbyllem me nje surperize tjeter ishim dhe e vizituam Gazmend Ademin dhe familjen e tij ne fshatin Berbeniq te Mitrovices

Gazmendi vet invalid gruan e semure me kancer, jetonin ne nje vende plote lageshti e me kushte shume te renda
Ne gjate vizites ja beme surprize lajmin se ata po behen me banese te re dhe i morem nga aty e i derguam ne banesen e tyre te re

Bamires Zoti kurr mos ju humbte