Ofertë pune në Tetovë!

Kompania e tele-marketingut me seli në Tetovë, “Smart Invest Group” ka nevojë për punëtorë që flasin gjuhën gjermane, dhe një administrator/e (nuk është obligative gjuha gjermane).

Kompania në fjalë ofron kushte shumë të volitshme për të punësuarit, siç janë: Paga të larta, bonuse, sigurim, avansim në hierarki dhe shumë të tjera.

Përparësi do të kenë punëtorët që kanë përvojë pune, janë të komunikueshëm dhe kanë njohuri të përgjithshme.

Aplikacionet online i dërgoni në email adresën: [email protected] Numër kontakti (Viber & Whatsapp): +38970751639

Ju falemnderit!