Opel Omega e rastit “Monstra”, në shtator do të dalin detaje

Në shtator opinioni do ta shohë Opel Omegan e rastit Monstra. Gjykatësi Ognen Stavrev, raporton SHENJA, tha se gjatë muajit shtator, përveç avokatëve, të akuzuarve, prokurorëve dhe gjykatësve, veturën Opel Omega që e kanë shfrytëzuar gjoja autorët e vrasjes, do të kenë mundësi ta shohin edhe gazetarët.

Gjykatësi Ognen Stavrev tha se në seancën e ardhshme të caktuar për të premten e ardhshme, do të darkordohet edhe koha e shkuarjes në inspektim.

Këtë veturë deri më tani nuk e ka parë mbrojtja asnjëherë vetëm nëpërmjet fotografive.

Dhe gjasat që në atë makinë të ketë më gjurmë janë tejet të vogla.

Komentet

komentet