Pamje dramatike të nxjerrjes nga deti të një pushuesi në Mal të Zi

Mali i Zi është goditur sot nga stuhi të shumta që kanë shkaktuar dallgë të mëdha nëpër bregdete, si dhe probleme të ndryshme në vendin e vogël në Gadishullin Ilirik.

Disa vende janë vërshuar nga uji. Komunikacioni po zhvillohet më vështirësi, sidomos në pjesët bregedetare, përfshirë këtu edhe Ulqinin.

Probleme ka pasur edhe në Beçiq, derisa në rrugën Pogdoricë-Cetinje, afër tunelit, ka pasur rrëshqitje edhe të gurëve.

Ndërkaq, afër Sutomores, në vend e quajtur Çanj, janë parë pamje dramatike. Gjatë valëve të mëdha të detit, një person mezi është nxjerrë nga pushuesit.