Pamje magjike, ja si u duk Evropa nën petkun e borës

Jo vetëm Shqipërinë, bora duket se ka zbardhur disa vende të Europës dhe u ka dhënë një pamje të magjishme.
Faqja e famshme në Instagram ‘Living Europe’ ka shpërndarë disa imazhe që vijnë nga qytete të ndryshme të kontinentit.
Opinion.al më poshtë ju sjell të gjitha këto pamje të cilat kanë bërë xhiron në rrjetet sociale.

Murren Zvicër

Amsterdam Holand

Budapest, Hungari

Prag, Çeki

Vienna, Austri

Hallstatt, Austri

Rome Itali

Campobasso, Itali

Loading...