Pamje nga dasma e këngëtarit Enis Bytyqi

Këngëtari Enis Bytyqi tashmë është martuar.
Enisi dhe e dashura e tij tashmë i kanë dhënë fund beqarisë, duke kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë.

Express ju sjell pamje nga dasma të cilën ai e ka organizuar për shoqërinë.

Ndërkohë një ditë më parë një dasmë të ngjashme ai e kishte organizuar edhe për familjarët.

Komentet

komentet