Pamje të papara të policisë serbe të vrarë gjatë luftës në Kosovë (VIDEO)

Në një video të publikuar nga Associadet Press gjatë kohës së luftës në Kosovë, shihet pjesëtarët e policisë serbe të vrarë.

Sipas përshkrimit në video, një polici serb qëndron i vdekur brenda një postblloku policor në fshatin Orllat, i cili gjendet rreth 20 km nga Prishtina.

Në video tutje thuhet se, aty kanë mbetur të vrarë tre policisë serb dhe të plagosur kanë mbetur dy të tjerë në vitin 1998.

Më poshtë ua sjellim videon e plotë: