Pamjet apokaliptike, njerzit në kërkim të kufomave (VIDEO)

Në pëmjet e mëposhtme paraqiten detaje nga tragjedia e përmasave te jashtëzakonshme që goditi një zonë të Athinës gjatë natës së kaluar ku humben jetën më shumë se 60 përsona të shkrumbuar nga flkët dhe u plagosen më shumë se 150 të tjerë.

Njerëzit kërkojnë për viktimat e këtij zjarri të tmershëm që mori dhjetra jetë njerëzish\

Pamjet….