Panik dhe flakë, digjen dy makina në Shkup

Sot në bulevardin “Vidoe Smilevski Bato” në Shkup, është djegur vetura “Alfa Romeo” me targa të Shkupit, pronë e O.P.(44) nga Shkupi.

Në datën e njëjte, është pranuar paraqitje për djegie të veturës “Nissan Navara” me targa të Shkupit në bulevardin “Jane Sandanski”, saktësisht në vend parkimin e QT “Tri Perla”, që sipas regjistrit të MPB-së, vetura është e blerë nga Lj.T.(59) nga Shkupi shrkuan ekspress.

Policia po ndërmerr masat e duhura për zbardhjen e plotë të rasteve.

Loading...