PDSH formon shtabin për referendumin, ja kush e drejton

 

PDSH formoi shtabin qendror për fushatën për referendumin për emrin. Kryetar i shtabit u zgjodh Imer Aliu, sekretari i përgjithshëm i kësaj partie. Ndërsa anëtarë janë zgjedhur nënkryetarët, funksionarët qeveritar dhe nga RDSH. Aliu tha se percaktim i tyre eshte anetaresimi në NATO dhe BE.

Komentet

komentet