Pennant fshehu krimin e bërë nga qeni i tij

Ish e dashura e Jermaine Pennant, aktorja Jennifer Metcalfe, kishte menduar se macja e saj ishte zhdukur dhe për shumë kohë e kishte kërkuar.

Se çfarë në të vërtetë ndodhi me të e dinte saktësisht Pennant, por kishte heshtur për shkak që nuk kishte dashur ta shqetësonte personin e tij të zemrës.

Ky sekret doli pas publikimit të autobiografisë së ish-futbollistit të Liverpoolit, i cili zbuloi se ishte pikërisht qeni i tij Akita ai që e kishte kthyer shtëpinë e tyre në një skenë të filmave horrorë.

“Kishte gjak në të gjitha anët, në qilim, në mure, në gardh. Ishte një skenë me të vërtetë e tmerrshme dhe shqetësuese”, ka thënë Pennant.

Loading...