Për dikë e bukur për dikë e shëmtuar, ja tredi më i ri i qimeve të hundës

Që kur e gjithë bota nisi të ndjek tendencat e fundit të modës, shumë gjera të pa imagjinueshme janë bërë shik.

Në ditët e sotme, moda po i bën njerëzit të befasojnë çdo ditë. Trendi më i ri i cili ka shokuar shumë persona është ajo e qimeve që dalin poshtë hundës.

Duket diçka e neveritshme pavarësisht se “qimet” janë të sajuara me lapsë ose qërpik fallco, megjithatë kjo nuk e ka ndaluar faktin që Gret Chen Chen, nismëtarja e këtij trendi të njihet nga e gjithë bota.

Sot me mediat sociale që ka bashkuar botën në një mjafton që dikush të sjell diçka ndryshe pavarësisht sa e shëmtuar është do ndiqet nga të tjerët, e për të vetmen arsye se është trend dhe jo se është diçka ja vlen të ndiqet.

Loading...