Përshkak të një statusi në Facebook, kris dajaku mes shtatë personave!

Të enjten (09.05.2019) në ora 20 në SPB Shkup është de.noncuar që në shtëpinë e 49 vjeçarit S.U. ai dhe N.U. (46) dhe M.U. (27) janë su.lmuar fizik.isht. Sipas policisë ata janë su.lmuar nga katër persona me iniciale А.А. М.А. А.А. dhe А.А. Janë ndërmarrë masa është përgatitur proc.esverbal për de.noncim të veprës “dhu.në”. E gjithë ngjarja ka ndodhur përshkak të një statusi të publikuar në rrjetin social Facebook.