Plasin armët në plazhin e Vlorës, dy persona të plagosur

Një sërë të shtënash me armë janë dëgjuar këtë të dielë në zonën e plazhit të vjetër në Vlorë.

Nga raportime paraprake flitet për dy persona të plagosur si pasojë të të shtënave. Policia ka shkuar në vendngjarje dhe ka nisur hetimet.