Portalet e Ziadin Selës dalin bllof, Parlamenti publikon listën e votuesve mes tyre nuk votoi Sela! (Dokument)

Portalet e Ziadin Selës po dalin bllof, pasi për stenogramet që i postoi TetovaSot, thanë se janë të vjetra dhe se nuk janë nga votimi i sotëm në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, por e vërteta është ndryshe.

Portali TetovaSot i siguroi stenogramet nga Parlamenti dhe se ato janë nga votimi i sotëm në Parlament, ku u votua ligji për gjuhën shqipe.

Në ekranin e Kuvendit të Parlamentit që sot u miratua ligjin për gjuhën shqipe prezent ishin 109 deputetë, 64 prej tyre votuan pro Ligjit.

Më poshtë e keni edhe listën dhe poqëse i numëroni pa Ziadin Selën del numri i paraqitur në ekranin e Kuvendit, pra 64 deputetë që votuan “pro” ligjit të gjuhës shqipe.

Më poshtë keni listën e plotë të publikuar nga Parlamenti i Maqedonisë:

Loading...