Prevulaj: Si mundet që disa arab të shqiptarizuar e fyejnë Amerikën!

Këngëtari Genc Prevulaj reagon:

Ne kulturen dhe traditen shqiptare eshte per turp nese vde*s para se tia kthesh mikut te miren, e mos te flasim nese ai mik te ka shpetuar jeten ty dhe familjes ose ka cliruar popullin tend.

Njerezit qe flasin shqip qe fyejne perbuzin ose kthehen kunder Amerikes, qe fale saj sot ekzistojme ne Kosove mund te jene cdo gje tjeter vec shqiptare jo. Le te flasin shqip gjithe diten.

Me shume respektin ndaj popujve tjere, ata mund te jene serbe bullgare turq, greke, rom arabe te shqiptarizuar por shqiptare asnjehere. Nje shqiptar sado probleme te kete nuk shkel kulturen, traditen dhe rrenjet e veta mbi te cilat jemi formesuar si komb.
Ky njeri eshte nje prej njerezve qe i detyrohemi perjetesisht. Bill Clinton.