Prishtinë: Një burrë vr.et gruan e tij, gruan e djalit, pastaj vr.et edhe veten!

Një vr.asje e rë.ndë ka ndodhur sot në lagjen “Dardania” në Prishtinë nga ku një person ka vr.arë gruan e tij, gruan e djalit të tij dhe më pas ka vr.arë edhe veten.

Rasti është konfirmuar nga kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë Imer Beka.

“Po kemi marrë informacion që dy persona kanë ndë.rruar jetë. Sipas informacioneve të para dy.shohet se një person ka vr.arë gruan e djalit të tij dhe më pas ka vr.arë edhe veten” ka bërë të ditur Beka për Express.