Prokuroria merr në pyetje reisin Sulejman Rexhepi

Skender Buzaku, i shpallur kryetar i BFI-së, të paktën sipas dokumentave që mbanë në duar, sot ka njoftuar mediat se kundërshtarit të tij, Sulejman Rexhepit nga PTHP e Shkupit i është procesuaar edhe një vepër penale me nr. të lëndës XVI 793/19 për gjuhën e urrejtjes dhe linçim-likuidim fizik që përdori ndaj Reisit aktual formalo-juridik të BFI e RMV Skender Buzakut.

Vepra në fjalë i është bashkangjitur asaj që ngriti Komiteti i Helsinkut kurse e dyta ka të bëjë kur i dyshuari i dëshiron vdekjen gjyqtares së Gjykatës Themelore Shkup II. I dyshuari Sulejman Rexhepi ka ftesë nga PTHP e Shkupit që të paraqitet për dhënie të deklaratës me datë 10 qershor, 2019 në ora 11:30.