Protesta para Qeverisë kundër ligjit të gjuhëve

Dhjetëra protestues janë mbledhur sot para Qeverisë në shenjë proteste kundër ligjit për përdorimin e gjuhëve. Ata porositën kryetarin e shtetit Gjorge Ivanov që të mos e dekretoj ligjin në fjalë. Protesta po vazhdojnë të qeta dhe deri më tani nuk është vërejtur ndonjë incident.