Pushuesit e befasuar nga vala gjigante e detit, që vinte nga ana tjetër e shkëmbit (VIDEO)

Megjithëse shikuesit e ngjarjes që është shpërndarë në internet, kanë mbetur të mahnitur, banorët nuk janë befasuar aq shumë.

Kjo hapësirë është quajtur ‘laswit’ që nënkupton ‘dush i përhershëm’, pasi gjatë tërë kohësh ka valë që bien mbi shkëmb dhe pastaj rrjedhin sikur të jenë shatërvan.

Loading...