Që.lloi veten me thi.kë dhe u mbyll në banesë, policia nxjerr pas 3 orësh të riun nga Patosi

Paraditen e sotme for.cat e Ndërhyrjes së Shpejtë kanë nxjerrë nga banesa një 35-vjeçar nga Patosi i cili që.lloi veten disa herë me thi.kë dhe më pas u mbyll në shtëpi.

Policia njofton se ai tashmë ndodhet jashtë rre.zikut për jetën nën kujdesin e mjekëve.

“Në datën 16.05.2019 rreth orës 09:00 në Patos shtetasi L.Xh 35 vjeç (i cili dy.shohet se vua.n nga sëmundja mendore) pasi ka mbyllur derën e banesës nga brenda ka tentuar të vetëv.ritet me një mjet pr.erës (thikë).

Falë ndërhyrjes së for.cave të policisë dhe FNSH Fier u bë i mundur neutralizimi dhe shoqërimi i tij drejt Spitalit Rajonal Fier ku ndodhet jashtë rre.zikut për jetën nën kujdesin e mjekëve” njofton policia.