Qendresa u dashurua në këtë foto të Labit

Dasma e tyre pati shumë jehonë dhe ata u vunë plotësisht në qendër të vëmendjes.

Labi e Qendresa tani do të bëhen prindër për herë të parë. Moderatori nuk ka dashur të flasë shumë mbi këtë gjë, ai thjesht me një foto e ka komfirmuar se rrugës për këtë botë është një beb, shkruan “Kosovarja”.

Ndërkohë, Labi po kujdeset shumë që në profilin e tij në Instagram të mos ketë shumë foto të jetës së tij private.

E, Qendresa megjithatë nuk ka mundur pa e postuar një fotot të të shoqit, në të cilen është dashuruar e po i pëlqen shumë.

/Kosovarja/

Loading...