Qeni nuk ndahet nga trupi i pronarit të cilin e god*iti treni (FOTO)

Këto janë imazhe të cilat thuhet se tregojnë një qen besnik të ulur pranë trupit të pronarit të tij i cili vd*iq pasi u go*dit nga një tren.

Sipas mediave të huaja vik*tima 57-vjeçare emri i të cilit sipas raporteve është Victor Reyna Vazquez kishte pir*ë alk*ool pranë trenave kur ai u go*dit për vd*ekje nga një tren.

Kështu stafi i Kryqit të Kuq i cili ishte pjesë e ekipit të eme*rgjencës u befasua kur gjetën qenin e vik*timës të ulur afër trupi të tij.

Ata madje kanë thënë se kaf*sha u desh të largohej me for*cë nga vendi i ngjarjes kështu që trupi i pronarit të largohej nga shinat.

Raportet thonë se qeni madje u përpoq të kaf*shojë një nga oficerët e policisë dhe para*medikët të cilët u përpoqën ta largonin.

Inc*identi thuhet të ketë ndodhur në shinat e trenit në Montemorelos në shtetin meksikan verilindor të Nuevo Leon.

Banorët vendas pretendojnë se pronari i qenit ishte një kon*sumues i alko*olit dhe se kafsha e kishte shoqëruar atë për disa vjet.