Rama paralajmëron: Kush pen.gon votimin shkon në kokërr të bu.rgut

Kryeministri Edi Rama nga Shkodra duke folur për zgjedhjet e 30 qershorit tha se kush guxon të pen.gojë procesin e votimit do shkojë në bu.rg.

Ai tha se pavarësisht Bashës e Kryemadhit zgjedhjet do mbahen në 30 qershor dhe populli do vendosë me votë.
“Po ua them kush guxon të peng.ojë njerëzit të votojnë do shkojë në kokërr të bu.rgut. Nuk ka shans të marrin pe.ng procesin me shan.tazhe e kër.cënime. “ tha kreu i qeverisë.