Rama tërheq sërish vëmendje me veshjen e tij (Foto)

Gjatë ceremonisë së veçantë që u zhvillua në Vlorë për ngritjen e flamurit kombëtar, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka dalluar sërish me veshjen e tij.

Në  fotografi është e vështirë ta dallosh kombinimin e Ramës, por ajo që konstatohet është se veshja e tij nuk është aspak brenda protokollit.

Nga çfarë mund të shihet, mund të themi se Rama kishte veshur një xhup të gjatë kundër shiut dhe me shumë gjasë edhe ‘tutat’ e tij të preferuara.