Rasti “Loredana”: Prokuroria e Luzernit nis he.timin ndaj një anëtari tjetër nga familja e reperes…

U raportua se edhe nëna e Loredana Zefi dhe kunati i saj vëllai i burrit Getinjo janë të përfshirë në ska.ndalin e reperes e cila dy.shohet se mash.troi një çift zviceran duke ia marr një shumë prej 900 mijë franga.

Mirëpo se a është duke u hetuar nëna dhe kunati i saj Prokuroria e Kantonit të Lucernit ka treguar për Gazetën Insajderi.

Zyrtari për media në Prokurorinë e Kantonit të Lucernit Simon Kopp ka thënë se për momentin nuk ka nisur ndonjë he.tim tjetër përveç reperes kosovare Loredana Zefi.

“Ne aktualisht jemi duke kryer vetëm një he.tim kundër zonjës Loredana Zefi”

Nëna e Loredanës është duke u ak.uzuar se kishte përfituar nga mash.trimi shan.tazhi dhe zhv.atja e së bijës ndaj çiftit zviceran.

Sipas një hulumtimi të gazetës zvicerane “20 minuten” Petra 52-vjeçare ka thënë se paratë të cilat ia ka marr Loredana rrjedhin edhe tek anëtarët e shumtë të familjes së saj.

Mirëpo përveç nënës i përfshirë po dy.shohet se është edhe kunati i Loredanës reperi nga Ferizaj Getinjo.

Ai është duke u ak.uzuar se më 13 dhjetor të vitit 2017 kishte marrë 12 mijë franga nga Petra Z. Sipas gazetës zvicerane kjo është dëshmuar përmes disa dokumenteve transaksionale.