‘Rasti Sazdovski’, Ejup Alimi: Vendimi i gjykatës skan.daloz

Deputetët e BDI-së Artan Grubi dhe Ejup Alimi e kanë cilësuar si skan.daloze vendimin për të dën.uar me nga 19 vite bu.rg dy shqiptarët për vr.asjen e komitit Nikolla Sazdovski.
Nga foltorja e Kuvendit Grubi dhe Alimi thanë se kjo është një drejtësi sel.ektive dhe e korr.uptuar.

Ejup Alimi kërkoi që të anulohet seanca në mënyrë që të koordinohen.

“Dje u dë.nuar dy persona nuk dua të hyj në këto situata vet familja e fëmijës së vr.arë tha se ai nuk do të kthehet më por mendoj se kjo nuk është drejtësi” ka deklaruar Alimi.