Reagon edhe Vasfije Krasniqi për fotografinë…!

Vasfije Krasniqi Goodman – aktiviste e Qendrës Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës-QKRMT, e cila avokon për të mbijetuarit e dhunës sek*suale në nivel global e cila është fituese e Çmimit Kim Bok-dong për Paqe ka reaguar pas debatit të fotografisë së sotme.

E mbijetuara e dhun*ës s*eksuale, kosovarja Vasfije Krasniqi-Goodman ka reaguar pas publikimit në foto të fotografive të tjera ku tregojnë që fotografitë e deputetes së PDK-së, Fjolla Brovina mund të jenë të fabrikuara.

“Mos e përdorni dhimbjen dhe vuajtjet tona për përfitimet e juaja. Ma plaset zemrën”, ka shkruar Krasniqi-Goodman.