‘Referendumi’, diplomatët perëndimorë: Vota “Pro” do të jetë votë për të ardhmen

Shumë diplomatë perëndimorë të bashkuar në organizatën “Grupi i Ohrit” përmes një letre i janë drejtuar qytetarëve të Maqedonisë duke u bërë thirrje që të votojnë në referendum më 30 shtator dhe të rrethojnë përgjigjen “PO”.

Në organizatën “Grupi i Ohrit” bëjnë pjesë ish-Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, si president i saj Karl Bildt, ish-Përfaqësuesi i Posaçëm i BE-së dhe OKB-së për Ballkanin, Havier Solana, ish-Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Rosen Plevneliev, ish-President i Bullgarisë, Alain Le Roy dhe shumë të tjerë.

Loading...