Reshqet toka, probleme në trafik në Tepelenë-Gjirokastër

Shqipëria23 janar 2019

Pasuria e frikshme e gjyqtarit shqiptar, nga milionat tek ulja e dënimit për vrasësin e famshëm

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, në 26 nëntor 2018, shkarkoi nga detyra gjyqtarin pranë Gjykatës së Apelit Shkodër, Luan Dervishi, për fshehje të pasurisë, deklarim të rremë, mosjutifikim pasurie dhe mungesë të aftësive…