Revista britanike, sjell dhjetë fakte që mund të mos i keni ditur për Dua Lipën

Më poshtë mund t’i gjeni dhjetë faktet e NME-së për Dua Lipan:

1. Ajo dhe një fanse e saj kanë tatuazh të ngjashëm (Angel)

2. Ajo është e pashoq në shqiptim

3. Ajo ka punuar si mikpritëse në një klub nate në Londër

4. Emri i saj në gjuhën shqipe do të thotë Dua

5. U largua nga shtëpia në moshën 15 vjeçare

6. Ka shkuar në të njëjtën shkollë si Amy Winehouse – Shkolla Fillore e Fitzjohnit në Hampstead

7. Ajo mendoi se të luante basketboll do ta ndihmonte të rritej

8. Ajo e kishte sulmuar njëherë një polic, së bashku me shoqërinë e saj

9. Talenti i muzikës rrjedh nga familja, babai i saj është këngëtar i famshëm në Kosovë

10. Zëri i saj nuk është vlerësuar gjithmonë