Rikthehet Violetë Kukaj, nuk do ta besoni sa shumë paska ndryshuar! /FOTO

Dikur ishte ndër këngëtaret më të pëlqyera të skenës sonë muzikore, por ka vite prej se Violetë Kukaj është distancuar plotësisht prej saj, shkruan Kosovarja.

E ky distancim, nxiti shumë dyshime të cilat u pasuan nga lajmet e ndryshme në shtypin rozë.

U mbulua apo jo, ky ishte aludimi më i shpeshtë i bërë në lidhje me të, gjë që nuk rezultoi asnjëherë me një përgjigje të prerë pasi që Violeta qëndroj indiferente ndaj këtyre lajmeve në qarkullim. Edhe detajet në lidhur me jetën e saj ishin krejt të mangëta pasi që rrjetet sociale nuk janë të preferuarat e saj sa duket, pasi që nuk i përdorë fare ato.

Krejt çka haset është një llogari në Instagram që nuk dihet nëse është e vërteta, megjithëse ka disa imazhe të saj, ku shfaqet tejet e freskët dhe fytyrë me tipare mahnitëse.

Loading...