Rrahet referi kosovar!

Dje pasdite një person është sul.muar fiz.ikisht derisa ka qenë në kryerje të detyrës zyrtare.

Policia njofton se vik.tima ka qenë duke referuar një ndeshje sportive në Deçan derisa është sulmuar.

Vik.tima është dërguar për traj.tim mjekësor ndërsa i dy.shuari është kapur nga policia dhe pas intervistimit me urdhër të prokurorit është liruar për në procedurë të rregullt.